Header Ads

artmijn

OverMij ArtMijn

ArtMijn.nl Websitewally


Hoi leuk dat je hier even komt kijken, 

waarschijnlijk wilde je wat meer te weten komen over deze site, 
of misschien was je benieuwd naar wie er achter deze site schuilgaat. Nou je bent op het juiste adres want hier vertel ik je in het kort wat over mijzelf en deze site.

ArtMijn is de naam die ik voor deze site heb gekozen, en deze keuze [al klinkt de naam misschien wat vreemd in de oren] is een bewuste keuze geweest, en wel om de volgende redenen.

Ten eerste wilde ik een Nederlandstalige site omdat dit nu eenmaal onze voertaal is en we daar best trots op mogen zijn. Ik weet er is genoeg content over van alles en nog wat te vinden via verschillende kanalen over alles waar deze website ook over schrijft.
ArtMijn.nl 71


Maar ik vindt het juist belangrijk om in de Nederlandse taal een site over deze onderwerpen te maken zodat dit in de eigen taal met gelijkgestemden kan delen.

Maar we wijken af: ArtMijn dus,

Het is een anagram voor mijn echte Naam en heb dus alle letters in mijn Naam gebruikt en kwam tot dit anagram. Kan jij al raden wat mijn Naam is?

MijnArt was al bezet, dus bleef er weinig anders over dan naar ArtMijn uit te wijken.


Hoewel Art van nature een meer Engelse uitdrukking is kennen wij het woord in het Nederlands maar al te goed als synoniem voor Kunst, maar is het ook een afkorting voor het woord Artikel, Deel van een regelement of wet, en mischien wel de mooiste is het ook nog een Ierse naam wat staat voor: Nobele Beer

Het begon uit het feit dat ik dus iets met kunst [Art] wilde gaan doen en alhoewel ik al voorzichtige stappen deed in de Fotografie en ook wat meer en meer begon te Tekenen, ik een beeld wilde geven aan ieder dat we niet direct als gevierd kunstenaar beginnen.

Maar er is dus juist een weg naar die mooie werken en prestaties toe, en deze weg wilde ik graag met jullie delen!

Na gelang de tijd zal verstrijken hoop ik deze site te vullen met mooie dingen van mijzelf en anderen die mij inspireren, en wil ik jullie ook helpen op dit mooie pad.
de zeeman


Want slechts door te delen met anderen worden wij allen rijker!

veel plezier op deze site en voor vragen of opmerkingen schroom dan niet om contact op te nemen!
Ook doen we Digitaal werk
Digitaal werk eerste stappenGeen opmerkingen