Header Ads

artmijn

Tekenen en zoveel Meer ArtMijn.nl

ArtMijn.NL hoe het allemaal begon,

Er zijn veel dingen waar we interesse voor hebben, maar niet altijd zijn dat dingen waar we wat mee doen.Zo daar zijn we dan, de eerste post voor ArtMijn.nl.
Ja ik weet het, het is misschien een wat vreemde naam maar sinds enige tijd is deze naam wel van mij [en dan ook nog op meer manieren] dus werd het tijd hier ook iets mee te gaan doen natuurlijk.

Ik was al wel enige tijd bezig, sinds November 2019 om precies te zijn. En dus alles wat je hier vindt zijn dingen die ik mij in korte tijd zelf heb aangeleerd of ondervonden.

Ja ik snap het wel we tekenen allemaal wel eens doodelen noemen ze dat en ook ik heb meerdere pogingen gedaan, via tekenboeken.

Je kent ze vast wel die boeken van cartoon tekenen doe je zo, of over onderwerpen als auto's en andere.
tekenboeken libero cartoon tekenen
goede boeken hoor maar niet voor mij toen!

Op zich is daar niks mis mee hoor, helemaal niet zelfs maar dat moet je dan wel liggen. Teken lessen zijn naar mijn mening best prijzig en hobby's kosten nu eenmaal geld, maar omdat ik ook altijd weinig tijd ervoor had kwam dat er niet van.

Maar gelukkig bestaat er tegenwoordig zoiets als YouTube, en dat is iets wat ik zelf echt een wonderbaarlijk medium vindt.

Want er is geen vraag zo vreemd of je vindt er wel een antwoord op, via YouTube dus.

En zo kwam ik een keer aan deze gast voorbij, luisterend naar de naam BeeJayDel 
Dit was voor mij de video die mij inspireerde om weer te gaan tekenen. En ik zeg je Inspireerde want het is natuurlijk leuk om geïnspireerd te raken, maar dat maakt niet automatisch dat je ook meteen goede tekeningen maakt.

Dus ja oefenen, oefenen en nog eens [ja je raadt het al].

Ook helpt het om vooral veel filmpjes te kijken over opbouw van het lichaam, anatomie, specifiek over handen, voeten, ogen en meer.

Dat is dus vooral waar ik jullie in wil meenemen, zodat jijzelf net als ik geïnspireerd raakt en wie weet wel de volgende nieuwe kunstenaar wordt, zodat de wereld weer een beetje mooier wordt!

Oh en natuurlijk schroom niet met vragen of ideeën zodat we samen elkaar kunnen helpen!

tot een volgende ArtMijn! [ps weet jij mijn naam al?]Geen opmerkingen